DECCO 62

Profili është me ngjyrë të bardhë e pastër, i ndërtuar me 4 dhoma termike, vula gome (gomëza) ngjyrë gri ose të zezë dhe rezistente ndaj kushteve të motit. Pjesa e jashtme e profilit ka prerje në formë të rrumbullakët, ku dritarja merr një pamje të thjeshtë/klasike. Thellësia e kornizës dhe e brezit siguron stabilitet të shkëlqyeshëm, izolim termik dhe akustik.

Është një zgjedhje për ata që po kërkojnë cilësi të provuar me çmimin më të ulët.

  • 4 Dhoma termike,
  • 60 mm gjerësi,
  • 2 vula gome (gomëza).

Quick Info