DECCO THERMICO

Dizajn unik. Sistem i profilit të gjerë 90 mm me një vulë (gomëz) të tretë – qendrore. Zbatueshmëria e shumë llojeve të paketave të qelqit me trashësi 22 mm deri në 44 mm. Një dhomë e zgjatur përforcimi, duke rritur ngurtësinë e dritareve dhe duke lejuar prodhimin e të gjitha strukturave të dizajnuara siç duhet.

Oferta përfshin tre ngjyra thelbësore: të bardha, karamel dhe kafe të errët.

  • Koeficienti më i mirë i izolimit termik në treg për këtë klasë të profilit.
  • Uf = 0.97 W / m2 K (me njësi lustrimi 44 mm).
  • Uw = 0.78 W / m2 K i dritares së referencës, gjerësi 1230 mm, lartësi 1480 mm.
  • Bërthama e profilit që përputhet me ngjyrën e fletëzave/foljeve dekorative.
  • Vula gome (gomëza) në gri ose të zezë.
  • Një gamë e gjerë e fletëzave dekorative.

Quick Info

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “DECCO THERMICO”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.