DECCO 82

Profil me 6 dhoma me gjerësi të instalimit 81 mm. Mundësia e aplikimit të shumë llojeve të paketave të qelqit me trashësi nga 23 mm në 54.8 mm. Dhomat e zgjeruara të përforcimit për të rritur ngurtësinë e dritareve dhe për të mundësuar prodhimin e të gjitha strukturave të dizajnuara në mënyrë korrekte.
Lartësia optimale e montimit të profileve që siguron deri në 5% më shumë dritë në krahasim me sistemet e tjera në të njëjtën klasë (dritare me dy gjethe) me dimensione: gjerësi 1,465 mm, lartësi 1,435 mm.
  • Profilet e klasës B në përputhje me standardin PN-EN 12608: -1: 2016- 1: 2016-04.
  • Izolim termik i përsosur.
  • Uw = 0.77 W / m2K për dritaren e referencës.
  • Mundësia e aplikimit të futjes së polistirenit.
  • Përmban sistemin e plotë të dyerve.
  • Vula gome (gomëza) ngjyrë gri ose të zeza.
  • Gamë e gjerë e fletëzave/foljeve dekorative.

2-glass package 
24 mm Ug 1,0/Wm2K
spacer bar SWISSPACER V,
argon
3-glass package 
48 mm Ug 0,5 /Wm2K
spacer bar SWSSPACER V,
argon
4-glass package  
52 mm Ug 0,3 /Wm2K
spacer bar SWISSPACER Ultimate, krypton

Quick Info

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “DECCO 82”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.