Shërbimet

Shërbimet
PRODHIM

Prodhim, transport, montim dhe mirëmbajtje e dyerve dhe dritareve.

SHITJE

Shitjen me shumicë dhe pakicë të dyerve dhe dritareve të plastikes.

PROFILE

Profile të dritareve dhe dyerve nga plastika, të certifikuara me ISO standarde, made in EU.

GARANCION

Të gjitha produktet e prodhuara dhe shitura nga Mitroplast, kanë 10 vite garancion.

Projektet

Projektet

Veçoritë

PROJEKTE
a

Eksploroni Veçoritë

Profilet tona ofrojnë kualitet të pa-krahasueshëm dhe dizajn modern e unik.

a

Eksploroni Veçoritë

Produktet e Mitroplast janë të kualitetit më të lartë, dhe me origjinë nga Europa.

a

Eksploroni Veçoritë

Çdo produkt i Mitroplast, ka garancion për 10 vite të plota.