Çfarë kompanie jeni; çka ofroni?

Mitroplast është kompani që prodhon dyer dhe dritare nga plastika. Operon në tregun e Kosovës si dhe bën export jashtë vëndit.

Cilat janë produktet tuaja?

Produktet tona janë dyert dhe dritaret nga plastika.

Ku janë zyrat tuaja?

Zyrat tona janë në qytetin e Mitrovices (shih kontaktin), mund të na kontaktoni nese keni nevoje për shërbimet/ produktet tona dhe mund të na vizitoni.

A punoni me porosi?

Po, Mitroplast ofron produkte edhe me porosi. Mjafton të na shkruani për kërkesën tuaj, të na telefononi apo edhe të na vizitoni tek Fabrika. Gjithashtu, produktet tona mund ti gjeni edhe në pikat e shitjes së Bau Market dhe Elkos Trading Center.

A kan produktet e juaja garancion?

Po, të gjitha produktet tona kanë garancion. Ne ofrojmë edhe sherbimet e transportit, montimit dhe mirëmbajtjes për produktet e ofruara; varësisht marreveshjës me blerësin.