DECCO EURO+

Decco Euro + profile të dizajnuara për prodhimin e dritareve të ndryshme të dedikuara për tregjet evropiane. Përbërësit shtesë të sistemit: shtylla e ngushtë e luajtshme, kapaku i pikës në brez. Maskimi i profileve në madhësi të ndryshme: shufra të sheshta, shirita këndorë, pllaka dhome.
  • Profilet në ngjyrë të bardhë të pastër.
  • Bërthama e profilit që përputhet me ngjyrën e fletëzave dekorative.
  • Oferta përfshin tre ngjyra thelbësore: të bardha, karamel dhe kafe të errët.
  • Vula gome (gomëza) në gri ose të zezë.
  • Një gamë e gjerë e fletëzave dekorative.

Quick Info

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “DECCO EURO+”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.