DECCO AQUATHERM

Forma moderne dhe origjinale e profileve të pragut dhe pikës. Pragu i ulët – i lartë vetëm 20 mm. Pragu ka dy pjesë – pjesa e aluminit, dhe një pjesë e ngrohtë e bërë nga PVC. Lidhës të përkushtuar të pragut për sistemet Decco 71, Decco 82 dhe Decco 83 (për të dy llojet e dritareve dhe kornizat e dyerve).

Lidhësit janë të pajisur me një element alumini që siguron një lidhje jashtëzakonisht të lartë, dhe rrjedhimisht një stabilitet shumë i lartë i konstruksionit gjatë transportit dhe instalimit.

  • Prag alumini.
  • Elemente alumini.
  • Kullimi efektiv i pragut.

Quick Info

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “DECCO AQUATHERM”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.