DECCO 83

Sistem me 7 dhoma me gjerësi instalimi 81 mm, me një copë litari të tretë – qendror. Zbatueshmëria e shumë llojeve të njësive të lustrimit me një trashësi 23 mm në 54.8 mm. Dhomat e zgjeruara të përforcimit, duke rritur ngurtësinë e dritareve dhe duke lejuar prodhimin e të gjitha strukturave të dizajnuara siç duhet.
Lartësia optimale e montimit të profileve që jep deri në 5% më shumë dritë në krahasim me sistemet e tjera në klasën e saj (dritare me dy krahë me gjerësi 1465 mm, lartësi 1435 mm).
  • Izolim i shkëlqyer termik.
  • Uw = 0.59 W / m2K i dritares së referencës me gjerësi 1230 mm.
  • Lartësi 1480,  me njësi për lustrim 52 mm.
  • Përmban profile të tranzicionit për rrëshqitje dhe dyer ballkoni.
  • Në këtë sistem është e mundur të përdorni teknologjinë e xhamit të ngjitur, e cila rrit qëndrueshmërinë e dritareve.
  • Mundësia e përdorimit të jastëkëve termik.
  • Një gamë e gjerë e fletëzave dekorative.

2-glass package
24 mm Ug 1,0/Wm2K
spacer bar SWISSPACER V,
argon
3-glass package
48 mm Ug 0,5 /Wm2K
spacer bar SWISSPACER V,
argon
4-glass package
52 mm Ug 0,3 /Wm2K
spacer bar SWISSPACER Ultimate, krypton

Quick Info

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “DECCO 83”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.