Valoni 1-2

Posedon mbi 100 banesa moderne duke filluar që nga 50m², deri 125m². Ne kete kompleks kemi imlementuar profilin Thermicco, 90mm gjeresia, 8 dhoma termike, 3 xhama, njeri nga xhamat LOW-E, i siguron apartamentit tuaj nje izolim shume te mire si ne aspektin termik dhe aukustik.

Product Info

Date: