dritare-me-xham-te-dyfishte

5 Përfitimet nga Dritaret me Xham të Dyfishtë

Instalimi i dritareve dhe dyerve të reja në shtëpinë tuaj mund të përfaqësojë një investim të rëndësishëm i cili mund të ndjehet si një shpenzim i madh për pak përmirësim real. Sidoqoftë, ka një sërë përfitimesh shpesh të anashkaluara që e bëjnë xhamin e dyfishtë një vlerë të shkëlqyeshme për investime në para për shtëpinë tuaj.

Këtu janë vetëm disa nga arsyet për të konsideruar investimet në xham të dyfishtë për shtëpinë tuaj:

1. Ndriçoni pamjen e shtëpisë tuaj

Ndërsa mund të duket sikur dekorimi i brendshëm ose një kuzhinë e re do të jepte shpërblime më të mëdha estetike, ia vlen të kujtojmë se gjëja e parë që njerëzit shohin kur arrijnë në shtëpinë tuaj janë dritaret dhe dyert. Ekziston një gamë e gjerë e stileve të xhamit të dyfishtë në dispozicion, duke përfshirë kornizat e drurit, kështu që ju mund të përsosni pamjen e jashtme të shtëpisë tuaj dhe ta bëni atë të duket e mahnitshme.

2. Një shtëpi më efikase për energji

Lustrimi i dyfishtë është më efikas në energji sesa dritaret dhe dyert e zakonshme. Kjo ndihmon për të kufizuar sasinë e humbjes së nxehtësisë dhe për të zvogëluar konsumin e energjisë në proces. Kjo do të thotë që ju mund të shijoni një shtëpi më të ngrohtë dhe të ulni faturat e ngrohjes, ndërsa në të njëjtën kohë të ndihmoni në uljen e emetimeve të karbonit. Për më tepër, dritaret me xham të dyfishtë ndihmojnë për ta mbajtur shtëpinë tuaj në një temperaturë të vazhdueshme, në mënyrë që të mund të shijoni një temperaturë vazhdimisht të rehatshme të ambientit, duke mbajtur ngrohtë gjatë muajve të dimrit dhe më të freskët në muajt e verës.

3. Një shtëpi më e sigurtë

Dritaret dhe dyert me xham të dyfishtë janë më të forta se dritaret tradicionale. Kornizat janë gjithashtu më të ngurta dhe për këtë arsye janë të vështira për tu futur brenda. Si dhe për të mbrojtur shtëpinë tuaj nga grabitjet.

4. Më e lehtë për tu mirëmbajtur

Dritaret PVC posaçërisht ofrojnë lehtësi më të madhe të mirëmbajtjes, pa nevojë për ngjyrosje. Thjesht lani ato rregullisht me ujë të ngrohtë me sapun dhe mbani dritaret tuaja të reja për vite me radhë.

5. Një shtëpi më e qetë

Xhamat e dyfishtë janë veçanërisht të efektshëm në uljen e zhurmës padëshiruar nga jashtë dhe siguron që të mund të shijoni paqen dhe qetësinë në shtëpi.

Mitroplast 2019, burimi: Indeluxe UK

Posto koment