Linda 4-5

Linda 4 – 5 është vazhdimësi e bashkëpunimit të suksesshem më kompaninë investuese Al Trade Center.  Projekt i realizuar në Fushe Kosove në një lokacion shumë të pershtatshëm aftër rruges Nënë Tereza.

Në këtë projekt kemi perdorur profilin Decco 83 me 3 xhama, xhami i mesit LOW-E që e benë ruajtjen e temperaturave, po ashtu edhe roletat e aluminit me ngjyre te bardhe dhe kafe varesisht nga fasada ne zonen ku është aplikuar. Në total në ketë projekt janë 80 banesa me dimensione të ndryshme.

Product Info

Date: