Linda Premium Residence

Kompleksi Linda Premium Residence i Investitorit Al Trade Center, një ndër ndërtuesit më të mëdhenje dhe serioz në tregun Kosovar, është duke u ndertuar me dritare dhe profile nga Mitroplast.

Kompleksi ndodhet në zonën Prishtina e Re në Veternik; buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me Qendrën e Prishtinës. Me qasje të lehtë dhe shumë afër rrugës magjistrale Prishtinë – Ferizaj.