Linda 2-3

Kompleksi Linda 2-3, investitori Al Trade Center, Rr. e Uglarit, Fushë Kosovë, viti 2016-2017. Linda 2 – 3 është një ndër projektet e para që kemi bashkëpunuar me kompaninë Al Trade Center, një bashkepunim shumë i sukesesshem e që ka vazhduar edhe me projekte tjera.

Në këtë projekt investitori ka zgjedhur profilin Decco 83 me 3 xhama, njërin nga xhamat LOW-E, dhe roleta alumini me ngjyrë të bardhë. Gjithësej me 96 banesa të tipeve të ndryshme, ky projekt është reference e kualitetit në ndertim dhe finalizim, e sigurisht dritaret tona ja kane shtuar shkëlqimin dhe kualitetin këtij projekti. Po ashtu edhe dritaret me profile alumini që jane përdorur në lokalet afariste të objektit janë prodhime të kompanisë sonë.

Product Info

Date: