Teknologjia e Prodhimit të Dyerve dhe Dritareve PVC në Mitroplast

Njihuni me Teknologjinë e Prodhimit të Dyerve dhe Dritareve PVC në Mitroplast

Prodhimi kualitativ i dyerve dhe dritareve PVC kërkon integrimin e disa lloje makinerishë të cilat përkujdesën jo vetëm për aspektin dimensional por edhe atë kualitativ dhe të qëndrueshmërisë së produkteve.

Për të përmbushur pritshmëritë e klientëve, Mitroplast është e përkushtuar në investim të vazhdueshëm në ofrimin e cilësisë. Më poshtë mund të informoheni se cilat makineri përdorën për prodhim në Mitroplast.

Mitroplast Teknologjia e Prodhimit

Kaban SB 3012, Makineri për përpunim dhe prerje të profileve PVC

• Kryen operacione prerjeje të profileve PVC
• Sistemi linear i matjes siguron stabilitetin e matjes
• Ka një sistem automatik të lubrifikimit.

Kaban MK 2010, Makinë e saldimit me katër koka

• Saldim 90 ° i katër këndeve të profileve PVC
• Sistemi i tolerancës për të minimizuar gabimet e matjes
• Sistemi automatik i lubrifikimit.

Makineritë nga brendi Lider të cilat ndër të tjera përfshijnë:

• Kabinë larje prej inox
• Strukturë e fortë e ndërtimit të çelikut
• 4 furça të balancuara
• Gomë pastruese dhe furça midis seksioneve në njësinë e larjes
• EPDM dhe disku poliuretani, shkëlqejnë mbulesën brenda
• Drejtimi operativ majtas dhe djathtas etj.

Posto koment