LVP Apartment Leipzig, Gjermani

Mitro Plast në vazhdën e zgjerimit në tregjet e Europës, në bashkëpunim me kompanitë SUMA Bau GmbH dhe BAURADO Baumanagement GmbH, është bërë pjesë e projektit LVP Apartment në Leipzig të Gjermanisë, ku do të bëj prodhimin dhe montimin e dritareve.

Ky projekt është realizuar me profilin Decco 83, pjesa e jashtme antracid, si dhe roleta alumini me motor mekanik.

Ky bashkëpunim kaq i rëndësishëm dëshmon se prodhimet tona janë të kualitetit më të lartë sipas standardeve Europiane dhe është një tregues i rëndësishëm për prodhimet Made in Kosova, që çdo ditë e më shumë po arrijmë të jemi prezent në këto tregje.

Product Info

Date: