4 gjërat që duhet të keni parasysh kur keni dritare të mëdha në shtëpinë tuaj

Dizajni
Dritaret e mëdha mund të jenë të dizajnuara për të minimizuar shkëlqimin e ndritshëm gjatë ditëve me diell ose për të përfituar nga shtimi pasiv i nxehtësisë diellore gjatë dimrit.

Prodhimi
Është e rëndësishme të gjeni një prodhues të besueshëm që siguron xham dhe korniza cilësore, si dhe profesionistë që mund të instalojnë siç duhet dritaret tuaja të mëdha me vulat e duhura.

Efikasitetit i energjisë
Sigurohuni që të zgjidhni xham me efikasitet energjetik, duke i kushtuar vëmendje të veçantë dritareve të xhamit me një vlerë të ulët në u (Low u – value) dhe atyre që janë të certifikuara.

Kornizat
Zgjidhni korniza të izoluara mirë për dritaret tuaja të mëdha dhe shmangni metalin që është një përcjellës i nxehtësisë.

Posto koment